LA TEVA SALUT EN BONES MANS!

Cos Fisicwell és el nou centre de gimnàs Vic Osona, som un centre d’oci i salut especialistes en entrenaments personals. L’entrenador personal treballarà tota un hora amb tu i et guiarà dia a dia per assolir els teus objectius amb èxit. Més de 180 entrenaments personals al mes ens avalen. La sala de fitness és la unica a vic equipada amb la tecnologia kinesis de technogym que permet un treball funcional tant per la salut com pel rendiment.

Amb el servei excel·lent de fisioteràpia (amb l’exclusiva tecnologia indiba de fisioteràpia a vic) i gràcies el servei de dietista i fisioestètica t’oferim un servei integral.

Podràs gaudir fent oci amb les activitats dirigides d’alta qualitat amb sales per fer entrenaments col.lectius, som els primers d’ Osona amb Zumba, també podràs fer ciclisme indoor ( spining ), pilates, ioga o la nostra innovació iogalates, pump, tonificació, estiraments i hipropressius ( gimnàstica hipopressiva, o també coneguts com abdominals hipopressius ).

Podrás divertir-te fent esport jugant a pàdel, tenim l’única pista individual de pàdel indoor vic a osona, i et pots relexar al nostre SPA amb jacuzzi, sauna, bany turc i dutxa bitèrmica.

Perquè la salut és el més important cuida’t a Cos Fisicwell, un concepte diferent de gimnàs a vic i osona.